замовити зворотній дзвінок

Oтримати консультацію фахівця

Веб-камера
Благоустрій
Відділ сервісу: (044) 494-04-00
пр-т В. Лобановського, 146-б

25


 жовтня 

Зручний і світлий хол у Bristol Comfort House

Ми прагнемо якнайкраще організувати кожен квадратний метр у Bristol Comfort House, тому дбаємо про зручне облаштування суспільних просторів: двору, холу, під’їзду та коридорів. Дизайн холу, у якому поєднано якість, комфорт і стриману естетику, для нас розробили Марія Пахомова й Іванна Новак із компанії burø.

Простір холу умовно поділено на дві зони — гостьову та транзитну. У зоні очікування для гостей стоятиме шість зручних крісел і журнальні столики. На стіні справа від входу буде розміщено поштові скриньки. Уздовж стін і на столиках стоятимуть живі рослини. Навпроти входу буде стійка рецепції, а біля неї — вбиральня, вхід до якої приховуватимуть декоративні панелі.

В інтер’єрі холу дизайнери зробили акцент на освітленні. Вхідні двері та частину стіни біля них зроблено з прозорого скла, а біля гостьової зони є ще одне велике вікно, тож у хол потраплятиме багато природного світла. Освітлення периметру холу заховане під панелями, також є підсвітка на стелі. Над стійкою рецепції та над гостьовою зоною висітимуть оригінальні люстри.

В оздобленні стін ми використовуємо декоративну штукатурку, мармур та HPL панелі. Ці панелі виготовлено з пресованого пластику, який імітує дерев’яне оздоблення, але, на відміну від натурального дерева, має сертифікати вогнестійкості. Підлогу буде викладено плитами з керамограніту — штучного каменю, стійкого до стирання та механічних ушкоджень.

“Наша основна мета — простими засобами створити виразний інтер’єр без надмірного декору та вдало організувати простір”, — говорить Марія Пахомова. Дизайн холу враховує сучасні тенденції, але водночас не має яскравих елементів, які можуть невдовзі вийти з моди. Завдяки цьому підходу та використанню простих і якісних матеріалів інтер’єр довго залишатиметься актуальним і виглядатиме сучасно.

“Нам подобається, що за допомогою простого зонування вдалося розділити функціональний простір та створити простий і стриманий інтер’єр”, — підсумовує дизайнер.

‹‹Повернутися до новин
news